Boeken

Het grote wielrenboek

Hoe kan een wielrenner ontploffen? Wie ontwerpt het parcours voor een wedstrijd? En welke etappe smaakt er naar koeienpoep?!

Susanne Roos is groot wielerliefhebber en had héél véél bijzondere vragen. De verrassende antwoorden vond ze bij grote wielerhelden zoals Demi Vollering, Dylan van Baarle, Wout van Aert en vele anderen.

Hoe lukte het Tristan Bangma bijvoorbeeld om als blinde fietser wereldkampioen te worden? Wat beleeft een sportverslaggever achterop de motor? Wat zijn de geheimen van de chef-kok die kookt voor de beste en snelste fietsers/renners ter wereld? En wat nemen kinderen mee die naar een echte wedstrijd gaan kijken?

Het grote wielrenboek vertelt je alles (dat je nog niet wist) over wielrennen en koerskijken! Om fietskriebels van te krijgen!

Vleertje Muis waait weg

Eindelijk! Het is gestopt met regenen. Vleertje kan weer buitenspelen. Hij gaat met zijn knuffel op bezoek bij Egel, eet muggensnoepjes en speelt verstoppertje met zijn nachtdiervrienden. Maar wat als een van hen zich te goed verstopt? Help jij mee met zoeken? En houd je goed vast, want ook de wind heeft zin om te spelen.

Met 3 voorleesverhalen en een grappig verstoptussendoortje!

Vleertje Muis

Dit is Vleertje Muis! Hij bakt graag muggenkoekjes voor zijn vrienden. En hij houdt van trampolinespringen op de keukenweegschaal. Zo ontdekt hij hoeveel vriendschap weegt. Of een grapje. En wat wat doet Vleertje wanneer het hele bos wakker blijft terwijl hij met winterslaap moet?

In dit boek staan drie nachtdieravonturen. Je krijgt er zin van om op-de-kop te hangen. Want ondersteboven wordt de wereld nóg een beetje mooier.

Het huttenboek voor jonge klussers

  • Bronzen Griffel 2022!